fredag 11 januari 2008

Små positiva saker

Jag ska göra en kraftansträngning, eller en liten iallafall. Jag ska utmana mig själv. Varje dag ska jag försöka ta fram en positiv sak med dagen. Det kan vara vad som helst, stort eller litet. Men jag ska försöka hitta den lilla saken för var dag. Kanske kan det vara ett bidrag till att försöka att inte se allt lika nattsvart hela tiden? Jag hoppas det iallafall =)

Dagens positiva: Jag har promenerat ner till byn och hem igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att du bestämt dej för att ta fram något positivt med varje dag! Jag började med det i somras och jag tycker att det har hjälpt mej mycket. Nu letar jag positiva saker i vardagen och kan uppskatta det lilla igen. Fast det var jättesvårt i början.

Pärlorna har jag köpt på http://psdesign.e-butiken.se/ som har 25% tills imorgon. Jag köpte också på http://www.sirlig.se/ som har halva priset på en del av sortimentet, oxå veckan ut.

Ångest i livet sa...

Malve: Ja jag håller med dig, det är svårt att hitta det positiva, mycket för att man snabbt rankar ner på det man hittar. Men ska försöka så gott jag kan =) Åh vad bra, där ska jag kika in. Tack =)